Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Προσφορά για τους αναγνώστες του ιστολογίου μας!



Tο Mare e Vista Epaminondas στην Άνδρο προσφέρει έκπτωση 15% σε όλους τους αναγνώστες του http://disaki.blogspot.gr/


(Στις αρχές του καλοκαιριού πήρα ένα μήνυμα από το ξενοδοχείο Mare e Vista Epaminondas στην Άνδρο. Σύμφωνα μ’ αυτό, οι αναγνώστες του ιστολογίου μας έχουν μια έκπτωση στο παραπάνω ξενοδοχείο κατά τη χαμηλή περίοδο. Έτσι σήμερα ανεβάζω εδώ το κείμενο που μου έστειλαν, όπου φαίνεται η προσφορά τους. Ελπίζοντας πως οι φίλοι μας θα βρουν την προσφορά ικανοποιητική, εύχομαι καλό ταξίδι στην Άνδρο, ένα νησί που αν και τόσο κοντά δεν έχω επισκεφτεί μέχρι σήμερα και ελπίζω σύντομα να γίνει κι αυτό! )

Διακοπές στην Άνδρο

Ένας από τους κοντινότερους προορισμούς από την Αθήνα είναι το νησί της Άνδρου. Μόνο 2 ώρες από το λιμάνι της Ραφήνας, αποτελεί ένα υπέροχο μέρος για διακοπές ή για σύντομες εξορμήσεις-εκδρομές.
Η διαμονή στην Άνδρο μπορεί να διανθιστεί με ποικιλία από αξιοθέατα και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Ιστορικά μοναστήρια, πύργοι, κάστρα, γραφικοί φάροι και σπήλαια αποτελούν ιδανικά μέρη για επίσκεψη τις μέρες των διακοπών στο νησί. Καθώς και εκδηλώσεις, που συμβαίνουν κυρίως στους καλοκαιρινούς μήνες , όπως μαθήματα χορού, μαθήματα μαγειρικής, εκθέσεις έργων τέχνης μπορούν να γεμίσουν το χρόνο του επισκέπτη πιο δημιουργικά.
Υπέροχα καθαρά νερά και ποικιλομορφία είναι τα διαχρονικά χαρακτηριστικά των παραλιών της Άνδρου. Είτε σας αρέσουν οι απομονωμένες παραλίες στο τέλος χωματόδρομων ή οι εύκολα επισκέψιμες δημοφιλής παραλίες μπορείτε να βρείτε αυτό που ψάχνεται στο νησί της Άνδρου.  Η φωτογραφία που ακολουθεί είναι της ξακουστής παραλίας με όνομα: «Το πήδημα της Γριάς», ένα όνομα που απόκτησε από ένα μύθο της περιοχής.  Μια γριά άνοιξε στους Τούρκους τις πύλες του Κάστρου της Φανερωμένης, ένα κάστρο το οποίο βρίσκεται ακριβώς από πάνω από την παραλία, και λόγω των τύψεων που είχε αφού οι Τούρκοι έσφαξαν τον πληθυσμό του κάστρου αυτοκτόνησε πηδώντας από ένα βράχο.
Η Άνδρος χαρακτηρίζεται από την Κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και διάθεση αλλά αποτελεί και σημείο αναφοράς για την πανέμορφη φύση του. Αρχαίοι ποιητές την αναφέρουν ως «Λασία» λόγω της πυκνής της βλάστησης και «Υδρούσα» για τα τρεχούμενα νερά της. Περιοχές της Άνδρου έχουν συμπεριληφθεί στο δίκτυο Natura  2000 ένα δίκτυο περιοχών με σημαντικά οικοσυστήματα σε Ευρωπαϊκό επίπεδο δίνοντας έτσι μια άλλη σημαντικότητα στα καταπράσινα φυσικά της τοπία.
Όπως κάθε τουριστική περιοχή έτσι και η Άνδρος διαθέτει πολλά μαγαζιά για φαγητό και για διασκέδαση. Επιπλέον τα ξενοδοχεια στην Ανδρο μπορούν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε κάθε επισκέπτη.
Το Mare e Vista Epaminondas είναι ένα ξενοδοχείο που απευθύνεται κυρίως σε οικογένειες και θεωρεί αποστολή του την υποδειγματική φιλοξενία του επισκέπτη και την συμβολή των ανθρώπων του για την καλύτερη εξερεύνηση της Άνδρου. Το ξενοδοχείο προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του blog http://disaki.blogspot.gr/ έκπτωση 15% για διαμονή στις περιόδους από 23 Απριλίου – 14 Ιουνίου και 9 Σεπτεμβρίου – 14 Οκτωβρίου.


InfoMare e Vista Epaminondas 
Tel. +30.2282041177

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...