Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Στη Μαντινεία Αρκαδίας για…μάθημα


25 Φεβρουαρίου 2008

Στις 25Φεβρουαρίου 2008 δύο ομάδες εργασίας σε προγράμματα Πολιτιστικά (Αρχαία Θέατρα) και Αγωγής Υγείας (Οινόπνευμα, Φάρμακο ή φαρμάκι; ), από το 14ο Γυμνάσιο Περιστερίου Αττικής, αποτελούμενες από 48 μαθητές και 5 καθηγητές συνοδούς επισκεφθήκαμε χώρους σχετικούς με τα προγράμματά μας. Μετά από συνεννόηση μαζί μου οι μαθήτριες της Α2 τάξης Αγγελική και Μαίρη, ηλικίας 12 χρόνων ανέλαβαν να γράψουν τις εντυπώσεις τους από την επίσκεψη αυτή. Τις παρουσιάζουν λοιπόν εδώ χωρίς καμιά παρέμβαση από μεριάς μας. Ξέροντας από πριν ότι θα παρουσιαστεί σε forum  του internet πιθανά η γραφή τους είναι κάπως κρατημένη και όχι τόσο αυθόρμητη. Είναι η πρώτη τους παρουσίαση και πιστεύω ότι αν συνεχίσουν θα έχουμε πολύ καλύτερα αποτελέσματα. Ελπίζω ότι θα απολαύσετε την παιδική ματιά τους στο θέμα μας ενθαρρύνοντάς τις για πιο όμορφη συνέχεια. Εγώ από τη μεριά μου θέλω απλά να τις ευχαριστήσω από καρδιάς και να τους ευχηθώ και σε άλλα πολλά.

Δήμος Φιωτάκης
Καθηγητής Βιολόγος


Είμαστε μαθήτριες της Α′ Γυμνασίου και πριν από λίγους μήνες πραγματοποιήθηκε μια εκπαιδευτική εκδρομή στην Τρίπολη μέσω των προγραμμάτων: «Αρχαία Ελληνικά Θέατρα» & «Οινόπνευμα» στην οποία λάβαμε μέρος. Θα θέλαμε λοιπόν να σας περιγράψουμε τα μέρη που επισκεφτήκαμε και τις εντυπώσεις μας!
Αρχικά επισκεφτήκαμε το Αρχαίο Θέατρο στη Μαντινεία στο οποίο συγκεντρώνονταν οι Αρχαίοι Έλληνες και παρακολουθούσαν θεατρικές παραστάσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...